Werkgeverschap in de VS
"Het succesvol opzetten van een team in de VS"
 

Wegens enorme belangstelling zijn er geen plaatsen meer beschikbaar en is de inschrijving voor dit event gesloten. Houd onze site in de gaten voor een volgend International Business Breakfast!

BOM International Trade organiseert op dinsdag 4 februari het volgende International Business Breakfast*. Ben je als ondernemer in de VS actief als werkgever of wil je dat worden, dan is deze ontbijtsessie relevant voor jou. Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS bij het aannemen en behouden van personeel. Onderstaande sprekers delen hun kennis en ervaring op hun vakgebied middels interactieve presentaties.

Jacob Willemsen, TABS Inc. (NY)
Essentiele zaken bij het opzetten van een salarisadministratie en HR beleid.

Carl van Zandt, Hand Baldachin & associates LLP (NY)
HR risk management: hoe vanuit Amerikaans perspectief HR en werknemers te benaderen.

Florence van den Bergh, VDB Executive Search (NY)
Recruitment, het bouwen van een team in de VS.

Je bent van harte welkom van 8.00 uur tot 10.30 uur een heerlijk vers ontbijt staat voor je klaar!

Locatie: Philharmonie, Oude Goirleseweg 167, Tilburg. Parkeren kan gratis voor de deur.

Meld je gratis aan voor dit International Business Breakfast via onderstaande button. Sluitingsdatum voor aanmelden is dinsdag 28 januari. De voertaal zal Nederlands zijn. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl

Wij hopen je inschrijving snel tegemoet te kunnen zien.
 

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De organisatie behoudt zich het recht om niet relevante aanmeldingen af te wijzen. Per bedrijf kunnen max. 2 personen zich aanmelden. Bij een no show of afmelding op de dag van het evenement zijn wij genoodzaakt 75 euro in rekening te brengen.