Van zondag 11 september t/m donderdag 15 september organiseren de Koninklijke Metaalunie, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Innovation Quarter (IQ) en het Nederlands Consulaat Generaal (CG) in Chicago een Ondernemersreis naar de IMTS (International Manufacturing Technology Show) in Chicago.

Ben jij als Nederlands bedrijf (internationaal) actief in de smart industry/ de maakindustrie en wil je graag de markt van de Verenigde Staten betreden of verkennen? Meld je dan nu aan!

Het programma wordt intensief en zal een goede indruk geven van de Amerikaanse maakindustrie. Uiteraard is er ruime gelegenheid om de beursvloer te bezoeken om “The State of the Industry” te zien en te spreken! Daarnaast biedt het programma inzicht in “Doing Business in Smart Manufacturing” door bedrijfsbezoeken in en rondom Chicago, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en daarnaast is individuele business match-making mogelijk.

Tijdens de ondernemersreis zullen naast de bovengenoemde organisaties ook de Amerikaanse en Nederlandse partners uit Chicago klaar staan om jullie “business ready”  te maken en de doelstellingen van jullie bedrijf voor de VS specifieker uit te werken.