Eerste klant in de VS: wat nu?

Wegens enorme belangstelling zijn er geen plaatsen meer beschikbaar en is de inschrijving voor dit event gesloten. Houd onze site in de gaten voor een volgend International Business Breakfast!

BOM International Trade organiseert op donderdag 23 mei het volgende International Business Breakfast gericht op bedrijven die naar de VS exporteren, of dat van plan zijn te gaan doen. Tijdens deze interactieve ontbijtsessie gaan we het hebben over de relevante onderwerpen die komen kijken bij export naar de VS zoals juridische consequenties.

Hans van Velzen - Legal Counsel bij VVCS, zal zijn ervaringen delen die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan tijdens de begeleiding van Nederlandse bedrijven naar de VS op o.a. de volgende onderwerpen:

  • Waar rekening mee te houden bij verkooptransacties in de VS
  • Het contracteren met agenten & distributeurs
  • Import- en Exportrestricties
  • Zakelijk reizen van en naar de VS
  • Visa en werkvergunningen VS
  • Algemeen: zakendoen in de VS / aandachtspunten

Tevens zal het designlabel Moooi als case study toelichten hoe ze de Amerikaanse markt veroveren. Moooi inspireert en verleidt de wereld met sprankelende en innovatieve ontwerpen op het gebied van interieur. Natalie Steur (CFO Moooi) zal haar ervaringen vanuit de dagelijkse praktijk delen t.a.v. exporteren naar de VS.

U bent van harte welkom van 8.00 uur tot 10.00 uur, een heerlijk vers ontbijt staat voor u klaar!

Locatie: Philharmonie, Oude Goirleseweg 167, Tilburg. Parkeren kan gratis voor de deur.

U kunt zich gratis aanmelden voor dit International Business Breakfast door op aanmelden te klikken. Hier kunt u uw persoonlijke vraag doorgeven. Sluitingsdatum voor aanmelden is vrijdag 17 mei. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl

Wij hopen uw inschrijving snel tegemoet te kunnen zien.

 

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  De organisatie behoudt zich het recht om niet relevante aanmeldingen af te wijzen.