Live update uit de Verenigde Staten!

Wat is de impact van de huidige crisis op het zakendoen met de VS, en welke uitdagingen en kansen liggen er de komende periode voor Nederlandse bedrijven in de VS? 


De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), het Consulaat Generaal in Chicago, Liof en Oost NL organiseren op donderdag 25 juni van 15.30u tot 16.30u een webinar om op deze onderwerpen in te gaan.
Tijdens dit webinar zullen twee Nederlandse bedrijven, SwipeGuide en NewCold, hun praktijkervaringen delen over zaken doen in de VS gedurende COVID-19. De bedrijven zullen ook ingaan op hun verwachtingen voor de komende periode. Bianca Oudshoff (Acting Consul Generaal Chicago), zal een korte introductie geven over de huidige situatie en toekomstige kansen in het Middenwesten van de VS. Hierna zullen Willemijn Schneider, Founder & CEO SwipeGuide, en Jonas Swarttouw, Managing Director USA NewCold, hun ervaringen delen. 

Tijdens de sessie zal er ruim de gelegenheid zijn om via de chat vragen te stellen. De moderator is Bodo de Wit van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, hij zal deze vragen tijdens een uitgebreide Q&A voorleggen aan de sprekers. Daarnaast moedigen wij je aan om tijdens de registratie al vragen of opmerkingen met ons te delen. Op deze manier kunnen wij belangrijke onderwerpen meteen meenemen in de voorbereiding op dit webinar, en zeker stellen dat de vragen aan bod komen tijdens de Q&A.

Doelgroep: Nederlandse bedrijven die actief zijn op de Amerikaanse markt of plannen hebben om de stap naar de Amerikaanse markt te maken. 

Aanmelden kan tot en met woensdag 24 juni 17:00 uur via de aanmeldknop links in het menu. Vragen die na vrijdag 19 juni worden ingestuurd kunnen niet meer meegenomen worden in het webinar. De voertaal tijdens het webinar zal Nederlands zijn. 

We hopen je op 25 juni virtueel te ontmoeten!